- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
EĞİTİM GÜNCEL

Ortaokul Öğrencilerinden Materyal ve Teknoloji Tasarım Sergisi

Mucur Şehit Öğretmen Hüseyin Aydemir Hürriyet Ortaokulu öğrencilerince her yıl düzenlenen ancak pandemi nedeniyle ara verilen fen bilimleri materyal sergisi ve teknoloji tasarım sergisi bu yıl tertip edildi.
Öğrencilerin derste öğrendikleri bilgileri somutlaştırarak kalıcı öğrenmelere dönüştürmenin, derslerin teorilerle sınırlı olmadığı anlayışından uygulamaya yönelik çalışmalarla öğrencilerde öz yeterlilik algılarının güçlendirilmesinin amaçlandığı sergiyi gezen Mucur Kaymakamı Faruk ERDEM’e Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İlknur ÇAKIR eşlik etti.
Bu tür etkinliklerin öğrencilerin özgüven gelişimlerine olumlu yönde fayda sağlayacağını, aynı zamanda öğrencilerin gelişen teknolojiye bu tür çalışmalarla daha kolay uyum sağlayabileceğini ve bunu yaşamlarına uyarlayabileceklerini ifade eden Kaymakam ERDEM, farklı öğrenme materyallerinin bulunduğu stantları gezerek öğrencilerden hazırlamış oldukları projelerle ilgili bilgi aldı ve serginin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Haber: Ramazan Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir